Article last updated on: 19. 05. 2024.

Vi kjenner alle følelsen av å bli distrahert av husarbeid og oppgaver når vi prøver å få arbeidet gjort. En dedikert plass på hjemmekontoret kan hjelpe deg å sette til side distraksjoner, noe som vil tillate mer fokusert produktivitet 1 ! Vi har funnet 14 kreative ideer som vil inspirere deg til å designe et effektivt, men koselig sted hvor kreativitet oppmuntres. Når du føler deg overveldet, vil disse designideene for hjemmekontor hjelpe deg med å få det siste arbeidet gjort og nyte omgivelsene mens du gjør det.

Minimalistisk arbeidsrom

Jennifer Post hadde en radikal redesign av en leilighet på Park Avenue. For å skape seks distinkte områder ut av den 900 kvadratmeter store plassen, skåret hun ut en hel soveromsvegg til hjemmekontoret hennes og brukte farger strategisk hele veien slik at det ville være vanskelig å ikke legge merke til dem selv med all denne minimalismen på plass! 2

Plassbesparende studie

Dette strand-chic hjemmekontoret i Malibu er det perfekte stedet å få gjort litt arbeid. Ellwood Lomax-pulten har en nedfellbar front og sparer plass samtidig som den fremhever alle sine skulpturelle utstyr, som bokhyller eller en ekstra stol hvis du studerer med venner!

Klart og lyst

Designerne utnyttet det naturlige lyset i dette lyse, luftige hjemmekontoret. De designet også et koselig gjesterom med komfortable møbler som er perfekt for å lene seg tilbake og tenke eller skape mens du nyter Orrefors krystallvarer fra Shelton, Mindel & Associates sin kolleksjon!

Frisk og ren

Når alle hvite områder virker litt for kjølige, vil det å legge til litt farger og former bidra til å skape den perfekte stemningen3. Studiet i denne leiligheten i New York designet av Desai / Chia har aluminiumshyller laget av Rakks for å gi den det vennlige utseendet du leter etter!

Elegant og unikt

Arkitektens St. Barts hjemmekontor har et unikt designet sucupira-tre skrivebord og svingstoler laget av Kang Chang. Takviften er også fra Boffi, mens regnbuebokhyllene setter et spennende preg på denne plassen som kan brukes som arbeidsstasjon og lesekrok for gjestene.

Loftkontor fra midten av århundret

Få arkitekter kan matche Stephen Harvey når det kommer til moderne design fra midten av århundret. Hans Sagaponack mezzanine-kontor er en utmerket kombinasjon av slankhet og farger – som han oppnår ved å bruke Arne Jacobsen pendellamper parret sammen mellom hans gylne marokkanske kelimteppe og Navajo-teppe på toppen!

Pops Of Color

Denne lyse grønn og gullfargekombinasjonen er et must-ha for ethvert hjem. Bridgehampton-huset designet av Steven Gambrel har alle ingrediensene du trenger: vintage messingaksenter, silketeppe laget av ham som er installert rett på toppen av hvite skap – det gjør virkelig en innvirkning!

Grønt og marine arbeidsområde

Jean-Louis Deniot har laget et bibliotek/kontor med utallige rutenett og linjer i utformingen av hjemmet sitt. Et spesielt sidebord er av Hervé Van der Straeten, som gir meg lyst til å dekorere et helt rom basert på grønne og marine aksenter!

Utbrudd av farger

I dette rommet gir primærfargene akkurat nok form og struktur. Skrivebordet med speilbukker fra Liz O’Brien lyser opp et bibliotek i en leilighet på Fifth Avenue med sin Tizio-lampe!

Monokromatiske bevegelser

I dette Beverly Hills-hjemmet av Waldo Fernandez har kontoret et belgisk billedvev fra 1600-tallet fra Mansour og et skrivebord i engelsk mahogni. I det ene hjørnet er en utsøkt Wolfgang Roth-skulptur som gir akkurat nok visuell interesse uten å ta for mye plass alene!

Dekadent blues

Designerens personlige kontor er et veldig blått og elegant rom – designteamet bak prosjektet, Briggs Edward Solomon, for Alex Rodriguez’ eiendom i Florida. Briggs har dekorert alt fra Florence Knoll pidestallbord til Saarinen lenestoler med et øye for stilen som kan være både moderne eller tradisjonell avhengig av dine preferanser. All Groups together av Ovando fotograferer lampetter laget av Flos-lamper med bilder tatt under hans reiser rundt i Amerika. Samtidig tok Diane von Furstenberg med seg sin ekspertise da hun skapte tepper som ble brukt ikke bare inne, men også ute!

Middelhavets hjemmekontor

Da Thomas Pheasant renoverte et pars hus i middelhavsstil utenfor Las Vegas, skapte han et diskré og sofistikert miljø på dette berømte stedet for å være glitrende. Ektemannens arbeidsrom har en art deco-følelse med elegante stoffer og subtile toner.

  1. Hvordan kontordesign kan påvirke produktiviteten og stimulere kreativiteten
  2. Fordeler med et minimalistisk arbeidsområde , A. Sapiga
  3. 10 måter å sette farge på stuen din, C. Nafie