Kære kolleger Velkommen tilbage

Flere og flere virksomheder er tilbage på arbejde fra kontoret. Det er vigtigt at give vores kolleger den varmeste velkomst og give dem en high-end siddeløsning, der sikrer maksimal komfort. Mens de kombinerede poleret trykstøbt aluminium og svedabsorberende læder, skabte vores håndværkere en luksuriøs kontorstol, der vil maksimere dine resultater under en dedikeret arbejdsuge.

Din Work From Home-assistent

Som en stærk virksomhed er det en prioritet at navigere gennem svære tider. Nogle gange er det nødvendigt at arbejde hjemmefra, og det er et stort plus at få dine kollegaer til at føle sig godt tilpas. At investere i dine medlemmer betyder at investere i din virksomhed, og at gøre dem glade er også det, der vil skyde din produktivitet i vejret. Vores kunstnere skabte en ny generation af kontorstole med det ergonomiske sæde, der passer perfekt sammen med ryglænet. Særlige syninger i midten hjælper luften med at komme oppefra og få dig til at føle dig frisk i de længere timer, mens premium læder bringer den afslappede følelse, som gør ethvert arbejdsmiljø mere specielt.

Opgrader dine mødelokaler

Mødelokale kan være en meget vigtig del af dit forretningsrum. Det er et sted, hvor du møder nye kunder, byder dine kollegaer velkommen og gør fremskridt. Vi ønsker at gøre dine mødelokaler mere behagelige og varme, samtidig med at vi bibeholder det professionelle elitelook, der er nødvendigt for et slående image. En eksklusiv kontorstol er en perfekt tilføjelse til dit smarte interiør. Mens den perfekt blander en enestående kvalitet med moderne skønhed, bringer den en helt ny opgradering til dit arbejdsområde.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Vores dedikerede B2B-team er her for at give dig alle de svar, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte dem, når du har brug for hjælp. Fra generelle forespørgsler til problemløsningssituationer, de står til din tjeneste til enhver tid.

Stærk logistisk infrastruktur

Vores SOHO 12-varehuse har en enestående pladskapacitet, som hjælper os med at organisere og effektivt opfylde vores ordrer rettidigt. Ud over det har vi vores faciliteter i forskellige andre lande end blot USA, hvilket hjælper os med at udvide og forbedre kvaliteten af vores produkter.

Hvad er en dobbelt rabat?

I betragtning af at vi allerede har et igangværende salg, ville vi slå to fluer med ét smæk. Til ære for vores nyligt præsenterede B2B-program tilføjede vi endnu en særlig rabat til alle vores fremtidige kunder. Derfor kan vi tilbyde dig eksklusive priser udover dem, du allerede ser på vores hjemmeside. Hvordan virker det? Meget simpelt faktisk. Jo flere enheder du køber, jo mere sparer du, da rabatprocenten stiger for hvert ekstra køb.

* Vores B2B-rabatter er kun på ordrer foretaget via vores B2B-konti. Maksimal rabat er 18%.

  Request An Account


  … eller send os en e-mail direkte til business @ soho12.com

  HVAD VORES KUNDER SIGER

  Kinsley, restaurantejer

  En ny begyndelse på et nyt kommercielt sted krævede, at vi udstyrede vores interiør med en førsteklasses siddeplads. Vi elsker, at SOHO 12 altid giver os højkvalitets ønskebensstole til vores fiskerestaurant og fantastisk støtte generelt.

  Tom, medstifter af forsikringsbureauet

  På grund af forskellige omstændigheder har vi for nylig introduceret en fælles arbejde hjemmefra for alle vores medarbejdere. Vores virksomhed har arbejdet med succes i mange år, og vi ønskede ikke, at dette skulle mindske vores produktivitet og enestående resultater. For at give vores kunder førsteklasses komfort, havde vi brug for et sæt kvalitetskontorstole til deres hjem. SOHO 12 gav os den bedste kvalitet, mens vi var ekstremt høflige og professionelle gennem hele processen. Mange tak.

  Amy, musikstudiepartner

  Det er ikke let at finde fantastiske premium-reproduktioner, især til et forretningsområde. SOHO 12 er absolut et af mærkerne med stole af den bedste kvalitet. Vi fyldte vores musikstudie med dine stole, og vores medarbejdere elsker det.

  Sabrina, Coffee Shop Manager

  Vores nyetablerede virksomhed er virkelig glade for vores samarbejde med SOHO 12. God kvalitet af kontorstole! SOHO 12 har en høj standard, når det kommer til moderne premium reproduktioner og leverer med deres smukke produkter.