Kjære kollegaer Velkommen tilbake

Flere og flere bedrifter er tilbake på jobb fra kontoret. Det er viktig å gi våre kolleger en hjertelig velkomst og gi dem en avansert sitteløsning som sikrer maksimal komfort. Mens de kombinerte polert støpt aluminium og svetteabsorberende lær, skapte våre håndverkere en luksuriøs kontorstol som vil maksimere resultatene dine i løpet av en dedikert arbeidsuke.

Work From Home-assistenten din

Som en sterk bedrift er det en prioritet å navigere gjennom vanskelige tider. Noen ganger er det nødvendig å jobbe hjemmefra, og det er et stort pluss at kollegene dine føler seg komfortable. Å investere i medlemmene dine betyr å investere i virksomheten din, og å gjøre dem lykkelige er også det som vil skyte produktivitetsratene i været. Våre kunstnere skapte en ny generasjon kontorstoler med det ergonomiske setet som passer perfekt sammen med ryggstøtten. Spesielle sømmer i midten hjelper luften med å komme ovenfra og få deg til å føle deg frisk i løpet av de lengre timene, mens premium skinn gir den avslappede følelsen som gjør ethvert arbeidsmiljø mer spesielt.

Oppgrader dine møterom

Møterom kan være en svært viktig del av forretningsområdet ditt. Det er et sted hvor du møter nye kunder, ønsker kollegene dine velkommen og gjør fremskritt. Vi ønsker å gjøre møterommene dine mer komfortable og varme, samtidig som vi beholder det profesjonelle eliteutseendet som er nødvendig for et slående bilde. En eksklusiv kontorstol er et perfekt tillegg til ditt glatte interiør. Mens den perfekt blander en enestående kvalitet med moderne skjønnhet, gir den en helt ny oppgradering til arbeidsplassen din.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp

Vårt dedikerte B2B-team er her for å gi deg alle svarene du trenger. Ikke nøl med å kontakte dem når du trenger hjelp. Fra generelle henvendelser til problemløsningssituasjoner, de står til tjeneste til enhver tid.

Sterk logistikkinfrastruktur

Våre SOHO 12-varehus har en enestående plasskapasitet som hjelper oss med å organisere og effektivt oppfylle våre bestillinger i tide. I tillegg til det har vi våre anlegg i forskjellige land enn bare USA som hjelper oss å utvide og forbedre kvaliteten på produktene våre.

Hva er en dobbel rabatt?

Med tanke på at vi allerede har et pågående salg, ønsket vi å slå to fluer i en smekk. Til ære for vårt nylig presenterte B2B-program, la vi til enda en spesiell rabatt for alle våre fremtidige kunder. Derfor kan vi tilby deg eksklusive priser i tillegg til de du allerede ser på nettsiden vår. Hvordan virker dette? Veldig enkelt egentlig. Jo flere enheter du kjøper, jo mer sparer du ettersom rabattprosenten øker for hvert ekstra kjøp.

* Våre B2B-rabatter gjelder kun for bestillinger gjort gjennom våre B2B-kontoer. Maksimal rabatt er 18 %.

  Request An Account


  … eller send oss en e-post direkte til business @ soho12.com

  HVA VÅRE KLIENTER SIER

  Kinsley, restauranteier

  En ny begynnelse på en ny kommersiell plassering krevde at vi utstyrte interiøret vårt med et førsteklasses sittealternativ. Vi elsker at SOHO 12 alltid gir oss bærestoler av god kvalitet til fiskerestauranten vår og fantastisk støtte generelt.

  Tom, medgründer av forsikringsbyrå

  På grunn av ulike omstendigheter har vi nylig introdusert en kollektiv hjemmearbeidsopplevelse for alle våre ansatte. Vårt firma har jobbet med suksess i mange år, og vi ønsket ikke at dette skulle redusere produktiviteten og enestående resultater. For å gi kundene våre førsteklasses komfort, trengte vi et sett med kvalitetskontorstoler til hjemmet deres. SOHO 12 ga oss den beste kvaliteten samtidig som vi var ekstremt høflige og profesjonelle gjennom hele prosessen. Mange takk.

  Amy, musikkstudiopartner

  Det er ikke lett å finne flotte premium-reproduksjoner, spesielt for et forretningsområde. SOHO 12 er definitivt et av merkene med stoler av beste kvalitet. Vi fylte musikkstudioet vårt med stolene dine, og våre ansatte elsker det.

  Sabrina, kaffebarsjef

  Vår nyetablerte virksomhet er virkelig glade for samarbeidet vårt med SOHO 12. God kvalitet på kontorstoler! SOHO 12 har høy standard når det kommer til moderne premium reproduksjoner og leverer med sine vakre produkter.