Designere

Anna Lewis

Annas designs har et feminint præg, og hun er altid spot on med trends. Hendes specialiteter omfatter design til både mænd og kvinder, ud over at bruge stoffer fra bæredygtige kilder som naturlige fibre eller genbrugsmaterialer, når det er muligt!

Se Annas designs

Maisie Webb

Maisie er en designer, der har evnen til at forbinde sine omgivelser gennem design, skabe harmoni og kontrast. Med en iøjnefaldende passion for æstetik i møbler, der opfylder alle behov både funktionelle eller komfortable; hun er ikke bange for at fange inspiration fra ét aspekt, mens hun inspirerer andre med noget nyt, men alligevel velkendt i sin kerne – det handler altid om balance!

Se Maisies designs

Robyn Young

Med en kandidatgrad i arkitektur ved Robyn, hvordan man kombinerer enkelt design med nutidens trends. Hun elsker også at bruge Skandinavien-inspirerede møbler og give det alle de små detaljer, der får hendes arbejde til at skille sig ud – som farveaccenter eller metalpæle til benene på hylderne!

Thomas Thompson

Thomas er en designer, der foretrækker at bruge enkle, funktionelle genstande til den moderne livsstil. Hans stil er blevet påvirket af skandinavisk enkelhed og sydeuropæisk komfort med et ofte humoristisk twist, der får det hele til at hænge sammen i hverdagen.

Se Thomas’ designs