Kom in

jobb (på) soho12.com

Vi är SOHO 12. Vi älskar inredning och vi vill göra ditt hem också! Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm på den plats där livet händer, så låt oss veta om det finns några aspekter av vår ansökningsprocess eller tjänst som kan förbättras – vi återkommer med mer personlig feedback så snart som möjligt.

Våra värderingar

Vi tror på en kultur av modig innovation. Vi letar alltid efter nya sätt att ligga i framkant och skapa effektfullt arbete med våra kunder, från att utmana konventionen helt på egen hand när den behöver sträcka ut sig eller vara nyfiken nog på något som du vet att det måste finnas ett enklare sätt än vad vi har gjort det förut – men inte ännu!

Vi brinner för att skapa, lösa problem och förnya. Vi tror att alla borde ha tillgång till fantastisk design så vi jobbar hårt varje dag för att hitta sätt för dem!

Vi är engagerade i att göra världen till en bättre plats. Våra ambitioner är stora och vi ger aldrig upp vårt mål att leverera enastående kvalitetsservice med värde som du kan lita på i flera år!

Vi värdesätter integritet och uthållighet i allt vi gör. Vi är engagerade i att behandla kunder, samarbeta med kollegor eller arbeta i projekt för våra kunder med omsorg, ärlighet och rättvisa.

Våra platser

London

Notting Hill är hemmet för vårt huvudkontor.
Bara bra vibbar.

Skotrar

Vårt irländska team är baserat i centrala Dublin.
Coolt, kulturellt nav? Kolla upp.

Våra lag

Låt oss snacka

Låter det som något som skulle vara mitt i din gränd? Vi har massor av aktuella lediga tjänster, så hör av dig om detta låter intressant för dig.

jobb (på) soho12.com