Kom indenfor

job (at) soho12.com

Vi er SOHO 12. Vi elsker boligindretning, og vi vil også gerne lave dit hjem! Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas på det sted, hvor livet sker, så lad os venligst vide, hvis der er nogle aspekter af vores ansøgningsproces eller service, som kunne forbedres – vi vender tilbage med mere personlig feedback så hurtigt som muligt.

Vores værdier

Vi tror på en kultur med modig innovation. Vi leder altid efter nye måder at være på forkant og skabe effektfuldt arbejde med vores kunder, lige fra at udfordre konventionen på egen hånd, når den trænger til at strække ud eller være nysgerrig nok efter noget, som du ved, at der skal være en nemmere måde end vi har gjort det før – men ikke lige endnu!

Vi brænder for at skabe, løse problemer og innovere. Vi mener, at alle skal have adgang til fantastisk design, så vi arbejder hårdt hver dag på at finde måder for dem!

Vi er forpligtet til at gøre verden til et bedre sted. Vores ambitioner er store, og vi giver aldrig op på vores mål om at levere enestående kvalitetsservice med værdi, som du kan stole på i årevis!

Vi værdsætter integritet og vedholdenhed i alt, hvad vi gør. Vi er forpligtet til at behandle kunder, samarbejde med kolleger eller arbejde på projekter for vores kunder med omhu, ærlighed og retfærdighed.

Vores lokationer

London

Notting Hill er hjemstedet for vores hovedkvarter.
Kun gode vibrationer.

Scootere

Vores irske team er baseret i centrum af Dublin.
Cool, kulturel hub? Kontrollere.

Vores hold

Lad os snakke

Lyder det som noget, der ville ligge lige til højrebenet? Vi har masser af aktuelle ledige stillinger, så kontakt os, hvis dette lyder interessant for dig.

job (at) soho12.com