Vi er forskellige af design

Ideen bag SOHO 12’s start var at samarbejde med uafhængige designere og designere, og skabe stykker, du vil elske uden pålæg – alt imens du holder det enkelt for et behageligt opholdsmiljø!

Vi støtter designere

Vi elsker design. Det er derfor, vi kæmper for nye og etablerede kreative talenter fra hele verden, og giver dem en platform til at dele deres arbejde på en uafhængig måde, der ikke forstyrrer eller forstyrrer, hvad de ønsker at opnå på denne side af livet.

Mød vores designere

“Når det kommer til dit hjemmekontor, tror vi på, at du kan få det hele: gode kontorstole og kvalitet til en overkommelig pris.”

Vi bekymrer os om vores planet

Det er derfor, du vil opleve, at vi gør alle mulige ting, såsom at fjerne unødvendig plastik fra emballagen, bruge 100 % bæredygtige materialer, når det er muligt (og endda give noget væk), blandt andre.
Vi tager positive skridt i retning af at reducere, hvor stor en indflydelse detailhandel kan have – et skridt ad gangen, men kumulative ændringer stiger virkelig over tid, så lad os fortsætte med det!

Vi er engagerede i vores samfund

Det har været fantastisk at se fællesskabet af mennesker, der elsker vores produkter og ønsker flere måder, hvorpå de kan bruges. Fra at læse anmeldelser, følge hinanden på sociale medier eller tale om designideer over Instagram – det har virkelig gjort alle de lange timer at bygge denne virksomhed værd!

Tjek vores kunders galleri