Vi er forskjellige i design

Ideen bak oppstarten av SOHO 12 var å samarbeide med uavhengige designere og produsenter, og skape stykker du vil elske uten påslag – alt samtidig som det er enkelt for et komfortabelt bomiljø!

Vi støtter designere

Vi elsker design. Det er derfor vi forkjemper nye og etablerte kreative talenter fra hele verden, og gir dem en plattform for å dele arbeidet sitt på en uavhengig måte som ikke forstyrrer eller forstyrrer det de ønsker å oppnå på denne siden av livet.

Møt våre designere

“Når det kommer til hjemmekontoret ditt, tror vi at du kan få alt: flotte kontorstoler og kvalitet, til en overkommelig pris.”

Vi bryr oss om planeten vår

Det er derfor du vil finne at vi gjør alle slags ting som å eliminere all unødvendig plast fra emballasjen, bruke 100 % bærekraftige materialer når det er mulig (og til og med gi bort noe), blant annet.
Vi tar positive skritt for å redusere hvor stor innvirkning detaljhandel kan ha – ett skritt av gangen, men kumulative endringer øker virkelig over tid, så la oss fortsette med dette!

Vi er engasjert i samfunnet vårt

Det har vært utrolig å se fellesskapet av mennesker som elsker produktene våre og ønsker flere måter de kan brukes på. Fra å lese anmeldelser, følge hverandre på sosiale medier eller snakke om designideer over Instagram – det har virkelig gjort alle de lange timene med å bygge dette selskapet verdt!

Sjekk ut våre kunders galleri