Personvern

1 – OM AVTALEN

(1) Tilbudet av nettstedet og alle tjenester eller salg av produkter vi tilbyr vil være avhengig av informasjon gitt av deg, så du er ansvarlig for å sikre at all informasjon du oppgir er nøyaktig, korrekt og oppdatert og i samsvar brukeravtalens vilkår og betingelser på soho12.com. Vennligst les denne policyen sammen med det dokumentet. Vi er forpliktet til å opprettholde personvernet og vi gjør alltid vårt beste for å holde informasjonen din sikker, men henviser deg til dine forpliktelser til å holde brukernavn og passord sikkert som beskrevet i brukeravtalen.

2 – SAMTYKKE

(1) Ved å bruke nettstedet og eventuelle tjenester, gir du spesifikt ditt samtykke til vår bruk av informasjonen du oppgir (som når du registrerer deg) i samsvar med disse retningslinjene.
(2) Hvis du protesterer, må du IKKE registrere deg hos oss eller bruke nettstedet eller tjenestene våre.
(3) I tillegg kan vi av og til samle inn ytterligere personlig informasjon fra undersøkelser på nettstedet, som du ikke vil være forpliktet til å fylle ut eller returnere til oss.
(4) Når du gir oss informasjon om en annen person eller organisasjon, er det på bakgrunn av at de har samtykket til dette og at du har rett til å gi slik informasjon og bruke den på denne måten.

3 – PERSONLIG INFORMASJON

(1) Med mindre du har inngått en separat avtale med oss, vil all personlig informasjon vi har, for eksempel brukes til å identifisere deg, yte tjenester, drive nettstedet og vår virksomhet effektivt eller, for analyse- og markedsføringsformål. Med mindre vi har avtalt noe annet, vil personopplysninger kun bli brukt av oss og vårt datter- eller morselskap og utvalgte tredjeparter, inkludert de som utfører tjenester for oss/på våre vegne.
(2) BRUKERE (som ikke er annonsører) – Du vil bli tilsendt oppdateringer og informasjonskommunikasjon (for eksempel om nye tjenester eller tilbud), og vi kan også sende deg et nyhetsbrev hvis du velger å motta et. Du kan velge å eller ikke motta informasjon
(3) ANNONSØRER –
(a) Godta full bruk og avsløring av informasjonen de gir oss når du bestiller en tjeneste fra oss (med unntak av deres kontoinformasjon) på denne nettsiden og på alle nettsider som vi driver og/eller eier.
(b) Vil motta vårt nyhetsbrev og oppdateringer på nettsiden og tjenestene våre med mindre du spesifikt velger det bort

4 – IKKE-PERSONLIG INFORMASJON

(1) Når du bruker nettsiden, blir også noe informasjon automatisk logget og lagret. Denne informasjonen identifiserer imidlertid ikke deg (eller, eventuelt, virksomheten din) personlig. Vi bruker denne samlede informasjonen til å analysere atferd knyttet til nettstedet vårt generelt. Vi kan også dele samlet informasjon med utvalgte tredjeparter, men vi avslører ikke din personlige informasjon.
(2) Vi bruker IP-adressen din for å hjelpe til med å identifisere deg og samle bred demografisk informasjon, hjelpe til med å diagnostisere problemer med serveren vår, og for å administrere nettstedet og av sikkerhetsårsaker, for eksempel svindeloppdagelse.
(3) Informasjonskapsler
(a) Som med de fleste andre nettsteder bruker vi informasjonskapsler som er filer som nettlesere plasserer på datamaskinens harddisk som hjelper oss å identifisere om du har besøkt nettstedet tidligere, slik at vi kan gjøre opplevelsen like meningsfull for deg personlig. som mulig og for å forbedre nettstedet. De brukes ikke til å lese data fra harddisken din, og kan ikke hente informasjon fra andre informasjonskapsler laget av andre nettsteder
(b) Stående alene identifiserer ikke informasjonskapsler deg personlig. De gjenkjenner bare nettleseren din. Med mindre du velger å identifisere deg, for eksempel ved å registrere deg hos oss eller kjøpe fra oss, forblir du anonym for oss. Informasjonskapsler finnes i to typer: øktbasert og vedvarende:
(i) Øktinformasjonskapsler eksisterer bare under en nettøkt. De forsvinner fra datamaskinen når du lukker nettleserprogramvaren eller slår av datamaskinen
(ii) Vedvarende informasjonskapsler forblir på datamaskinen din etter at du har lukket nettleseren eller slått av datamaskinen. De inkluderer slik informasjon som en unik identifikator for nettleseren din. Vi bruker vedvarende informasjonskapsler som bare vi kan lese og bruke, for å identifisere det faktum at du er en nettsidebruker eller tidligere nettsidebruker (uansett tilfelle) og for å spore bruken din. Vi er spesielt nøye med sikkerheten og konfidensialiteten til informasjonen som er lagret i vedvarende informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene utløper etter seks måneder.
(c) Noen informasjonskapsler er avgjørende for at deler av nettstedet skal fungere og er allerede satt. Du kan slette og blokkere alle informasjonskapsler fra nettstedet vårt, men det betyr at enkelte deler av nettstedet ikke vil fungere. Brukere som deaktiverer nettleserens evne til å akseptere informasjonskapsler, vil kunne surfe på nettstedet vårt, men vil ikke kunne bruke nettsidene og tjenestene våre på en vellykket måte.
(d) Du kan slette alle informasjonskapsler på datamaskinen din ved å se instruksjonene for filbehandlingsprogramvaren for å finne filen eller katalogen som lagrer informasjonskapsler og slette den.

5 – ASSOCIATES

(1) Hvis du besøker nettstedet vårt ved å “” klikke gjennom “” fra et nettsted som drives av en av våre samarbeidspartnere, eller du har registrert deg hos den medarbeideren, kan viss informasjon om deg som du har gitt til denne medarbeideren bli overført til oss. Du bør lese personvernreglene for nettstedet du kom til nettstedet vårt fra for å finne ut hvilken informasjon som ble samlet inn og hvordan du godtok at medarbeideren kunne bruke denne informasjonen. Vi kan eller ikke kan beholde den informasjonen; hvis vi gjør det, vil vi bare bruke det i samsvar med våre retningslinjer for personvern, uavhengig av retningslinjene til det tilknyttede nettstedet du kom til oss fra.
(2) Hvis du kommer til nettstedet vårt gjennom en av våre samarbeidspartnere (uansett om du har registrert deg hos dem eller ikke), og du velger å registrere deg hos oss, kan vi bli bedt om å gi partneren deler av eller all registreringsinformasjonen din. Vi vil kun gjøre det i samsvar med disse retningslinjene, men vi kan ikke kontrollere hvordan partneren bruker informasjonen. Hvis du har spørsmål om vår medarbeiders personvernpolicy, bør du gjennomgå deres retningslinjer før du gir oss informasjon. Du kan sikre at den personlige informasjonen du oppgir til oss ikke deles med partnere (bortsett fra i samsvar med disse retningslinjene), ved å besøke oss direkte i stedet for å klikke videre fra en av våre medarbeidere.

6 – ENDRING OG VISNING AV INFORMASJON

(1) Du kan endre all informasjon du gir oss ved å kontakte oss. (2) Du har rett til å be om en kopi av informasjonen din (som vi kan kreve et lite gebyr for), vennligst send oss en e-post på [email protected]. Vi vil imidlertid bare sende denne informasjonen til den gjeldende e-postadressen som vi har for deg, med mindre du sender oss din fulle postadresse og ber om at vi sender informasjonen til deg på din postadresse (og vi kan bekrefte gyldigheten av denne adressen).

7 – SPØRSMÅL

(1) Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller informasjonen din, vennligst kontakt oss.
(2) Vi tar sikte på å svare på eventuelle spørsmål innen 7 virkedager.