Article last updated on: 19. 05. 2024.

Mandager kan være så kjedelige. Våkner tidlig, pendler til jobb og sitter ved et skrivebord hele dagen. Etterpå er du utslitt med anstrengte øyne, og vil bare sove resten av uken. Vi skjønner det helt. Å jobbe hjemmefra kan være flott, men det har også ulemper 1 . Du må for eksempel sørge for at plassen din ikke blir invadert av jobb og blir til et kontor i stedet for et avslappende tilfluktssted hvor tiden går ubemerket! Vi har deg dekket. I det minste vil det å matche kontorstolen din til et skrivebord være avgjørende for å gjøre den til et område hvor du liker å jobbe hjemmefra.

What’s in this article?

Farge

Når du matcher kontorstoler til skrivebordet ditt, bør du alltid huske på fargene til komplementære nyanser. Sammenstøtende kombinasjoner kan skape en kaotisk og uorganisert arbeidsstasjonsplass som ikke bare er ubehagelig, men også usikker! Zuo Mods knallrøde Admire Office Chair er det perfekte tillegget til kontoret ditt. Det vil gi en uttalelse, men bare hvis du har de samme fargene på et skrivebord! ZuoMod-designet kan også fungere med andre mer nøytrale toner – som sølv eller rustfritt stål – så sjekk ut utvalget vårt før du bestemmer deg for hva annet som skal inn der for mye (som de overbærende grønne skrivebordene). Denne artikkelen kan virke meningsfull ved første øyekast; Vi prøver imidlertid hardt her, ikke bare for å vise frem hvor flotte disse delene ser ut sammen uten å tenke på matchende møbelsett. Som diskutert før, kan lyse farger bidra til å sette stemningen på kontoret 2 . Du må være forsiktig ikke bare med hvordan disse fargene blandes med andre gjenstander på hver side eller under dem, fordi de kan virke klebrige hvis de kombineres uten omsorg!

Stil

Kontorstolen din bør være en refleksjon av stilen og designen du ønsker for skrivebordet ditt. Så hvis rustikk gårdsstil er mer på linje med det du er komfortabel med å jobbe med, så sørg for å velge et tilbehørsopplegg tilsvarende 3 – akkurat som lilla og svart ikke ville passe godt sammen neste gang dør rosa! Hva er forskjellen mellom en kongelig trone og en kontorstol? En har antikk stil mens en annen er elegant. Denne kongelige Safavieh kammerstolen vil passe utmerket i designopplegget ditt hvis du vil ha det mer tradisjonelle, koloniale utseendet med hint av kongelighet kastet inn i den – ikke for mye, for da kan den kollidere med andre deler som denne Ellis Home Desk 4 Shelfs som også har sine egne unike stiler, men fortsatt opprettholder enkelheten i hjertet ved å forbli sanne kun på fargevalg (royalty gull).

Materiale

Å matche de passende materialtypene av møbler kan gjøre stuen din pop. Du kan for eksempel kjøpe en sofa med metallføtter og matche den perfekt mot tresalongbord for å skape harmoni hele veien!4 Men hvis det er for mye kontrast mellom delene – for eksempel en skinnsofa som sitter ved siden av glassmontre for dekorasjon – kan dette slå dårlig ut; men noen ganger er disse katastrofene faktisk ganske vakre (tenk: kunstnerens studio)5. Den beste måten å unngå denne feilen på er ved å være oppmerksom! For eksempel Omega Office Chair Low Back fra Moe’s Home Collection. Bena og armene er av stål, noe som betyr at vi kanskje ikke bør matche den med et skrivebord helt i tre som Nolan Secretary Drop Leaf Desk fra Chelsea Home Furniture. Å matche en hovedsakelig metalldel sammen vil få kontoret ditt til å se uforenlig ut – som om du bare grep en hvilken som helst gammel stol på impuls uten å vurdere hvor dårlig de ville passe sammen estetisk sett. Den samme regelen gjelder også når du kjøper møbler andre steder. Alt med tunge materialer, for eksempel solide aluminiumsprofiler, bør ikke sammenkobles med vilje med mindre nevnte metaller har blitt slipt ned nok. Derfor legges det ikke mye vekt under interaksjonen.

Størrelse

Til slutt, størrelsen betyr noe når du matcher skrivebord og stoler, på samme måte som hvordan du matcher spisebordet ditt med bordet. Du vil ikke ha en skrivebordsstol som er for høy eller kort – den må være akkurat passe 6 ! Som i Goldilocks ‘historie om grøt – den der hun fant “det perfekte mediet.” Dette er ikke bare for estetiske formål; stolhøyden lar deg jobbe mest effektivt. Det er vanskelig å skrive på datamaskinen når du enten dunker mot toppen av et skrivebord eller sliter med å nå den på høye etasjer. For å finne ut hvor høyt skrivebordet ditt er, stå foran det og justere stolen slik at når du sitter på toppen, er det et sted under der du vanligvis setter knærne. De fleste stoler er justerbare, noe som betyr at dette burde være ganske enkelt!

  1. Fordeler og ulemper med å jobbe hjemmefra, R. Madell
  2. . Farger og følelser: Hvordan farger får deg til å føles , A. Gremillion
  3. Hjemdekor og tilbehør: Hva du trenger å vite
  4. 7 tips om hvordan du blander materialer for å lage matchende interiører , C. Naylor
  5. Rotete maksimalisme – Hjemmeinnredning som omfavner rotet ditt , Zoee
  6. . Hvilken størrelse kontorstol bør jeg få , N. Groshek