Våra moderna möbler

Tillverkad av de finaste materialen

Vi börjar med högkvalitativa material eftersom en kvalitetsdesign bara är lika bra som dess komponenter. Vi tar oss tid att undersöka dessa råa bitar och analysera dem så att vi alltid kan leverera förstklassiga produkter för varje kunds behov, oavsett om det är matstolar i trä eller eleganta fåtöljer klädda i lyxigt läder – allt tillverkat från ledande leverantörer runt om i världen. En bra utgångspunkt skulle vara denna passage om hur varje design börjar skapas med någon typ av material: “Oavsett om det är gjort av trä, plasthärledda föreningar, från att noggrant undersöka strukturers ålders elasticitet, etc.”

Vi letar alltid efter sätt att göra våra produkter mer överkomliga. Med framsteg inom logistik kan vi köpa material av högsta kvalitet samtidigt som vi håller priserna låga och riktar in oss på alla med dessa mönster!

Handgjorda precis som för decennier sedan

Vi tror att bakom varje modern design finns ett traditionellt hjärta. Vår verkstad och fabrik är hem för människor som utbildat sig i decennier tidigare, men de fortsätter traditionen idag med sina färdigheter lika viktiga om inte mer så än något annat verktyg eller teknik som finns tillgänglig denna dag – för att hjälpa oss att göra tidlösa verk åt dig!

Med många års erfarenhet och meritlista för framgång i några av de mest utmanande snickeriprojekten, levererar våra verkstadsteam excellens med varje design. Vi är stolta över att inte bara designa dina skräddarsydda möbler utan också övervaka dess konstruktion från början till slut – samtidigt som vi ser till att du får högkvalitativa produkter som backas upp av utmärkt kundservice till konkurrenskraftiga priser.

Vintage elegans i dag

Vi lever i en tid där vi kan ha det bästa av två världar. Å ena sidan finns den där varma och mysiga vintageelegansen som vi alla känner så väl från våra barndomsminnen; å andra sidan – modern möbeldesign med banbrytande teknik för dig som vill ta sitt vardagsrum till en annan dimension. Vi har ett team av duktiga designers som använder den senaste designmjukvaran för att skapa 3D-modeller. Dessa virtuella utrymmen översätts sedan till fysiska objekt genom att mäta och kontrollera varje detalj med högteknologiska instrument, allt samtidigt som man tänker på vad som gör dessa mönster så tilltalande: deras vintage lyxiga tilltalande; inte bara hur de ser ut för idag utan också morgondagens samlarvärde.

Supply Chain perfektion under åren

Vi vet att det inte är en lätt uppgift att få din design från fabriken till dig. Det är därför vi har sett till att varje steg i vår försörjningskedja har fulländats, inklusive kommunikation mellan alla inblandade parter utan att något utelämnas för slumpen eller förbiseende. Vi vet att våra kunder vill stötta lokala återförsäljare, men de behöver också ett snabbt och enkelt sätt att få produkter från fabriken. Det är därför vi erbjuder båda alternativen – få dina mönster gjorda direkt hemma eller få dem levererade direkt i dina händer så snart som möjligt.