Våre moderne møbler

Laget av de beste materialene

Vi starter med materialer av høy kvalitet fordi et kvalitetsdesign bare er like bra som komponentene. Vi tar oss tid til å undersøke disse råbitene og analysere dem, slik at vi alltid kan levere førsteklasses produkter for enhver kundes behov, enten det er spisestuestoler i tre eller elegante lenestoler trukket i luksuriøst skinn – alt produsert fra ledende leverandører over hele verden. Et godt utgangspunkt ville være denne passasjen om hvordan hvert design begynner å bli laget med en eller annen type materiale: “Uansett om det er laget av tre, plastavledede forbindelser, fra nøye undersøkelse av teksturers alderselastisitet, etc.”

Vi leter alltid etter måter å gjøre produktene våre rimeligere på. Med fremskritt innen logistikk kan vi skaffe materialer av førsteklasses kvalitet samtidig som vi holder prisene lave og retter oss mot alle med disse designene!

Håndlaget akkurat som for flere tiår siden

Vi tror at bak hvert moderne design ligger et tradisjonelt hjerte. Vårt verksted og fabrikk er hjemsted for folk som har trent i flere tiår tidligere, men de fortsetter tradisjonen i dag med deres ferdigheter like viktig, om ikke mer, enn noe annet verktøy eller teknikk som er tilgjengelig denne dagen – for å hjelpe oss med å lage tidløse stykker for deg!

Med mange års erfaring og en merittliste for suksess i noen av de mest utfordrende tømrerprosjektene, leverer verkstedteamene våre fortreffelighet med hvert design. Vi er stolte av ikke bare å designe dine tilpassede møbler, men også overvåke konstruksjonen fra start til slutt – alt samtidig som vi sørger for at du får produkter av høy kvalitet støttet av utmerket kundeservice til konkurransedyktige priser.

Vintage eleganse i dag

Vi lever i en tid hvor vi kan ha det beste fra begge verdener. På den ene siden er det den varme og koselige vintage-elegansen som vi alle kjenner så godt fra barndomsminnene våre; på den andre siden – moderne møbeldesign med banebrytende teknologier for de som ønsker å ta stuen inn i en annen dimensjon. Vi har et team av dyktige designere som bruker den nyeste designprogramvaren for å lage 3D-modeller. Disse virtuelle områdene blir deretter oversatt til fysiske objekter ved å måle og kontrollere hver detalj med høyteknologiske instrumenter, alt mens man husker på hva som gjør disse designene så tiltalende: deres vintage-luksusappell; ikke bare hvordan de ser etter i dag, men også morgendagens samlerverdi.

Forsyningskjeden perfeksjonert gjennom årene

Vi vet at det ikke er en lett oppgave å få designene dine fra fabrikken til deg. Det er derfor vi har sørget for at hvert trinn i forsyningskjeden vår har blitt perfeksjonert, inkludert kommunikasjon mellom alle involverte parter uten at ingenting er utelatt for tilfeldigheter eller tilsyn. Vi vet at kundene våre ønsker å støtte lokale forhandlere, men de trenger også en rask og enkel måte å få produkter fra fabrikken på. Derfor tilbyr vi begge alternativene – få designene dine laget hjemme eller få dem levert rett i hendene så snart som mulig.